Signaleringen

Raad voor Onroerende Zaken

Onze advocaat Maaike Boomsma heeft per 1 oktober 2023 een externe nevenfunctie als secretaris bij de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Leuk dat zij deze nieuwe werkzaamheden naast haar functie als advocaat bij ons kantoor kan vervullen. We wensen haar daar veel succes! Zie ook: https://roz.nl/nieuws/2023/10/06/maaike-boomsma-nieuwe-secretaris-roz/

___________________________________________________________________________

Onze vermelding in PropertyNL

Hielkema & co advocaten staat dit jaar wederom in de de PropertyNL Top Vastgoedjuristen 2023. Een mooie erkenning! Onze vastgoedexperts hebben een sterke focus op het huurrecht, maar ook op overheidsrecht.

___________________________________________________________________________

Seminar verzorgd door Hielkema & co

Op dinsdag 31 oktober heeft Hielkema & co in samenwerking met Insight Real Estate een seminar gegeven met betrekking tot de huurprijsherziening ex artikel 7:303 BW die van toepassing is op onder andere winkel- en horecabedrijfsruimte.
In het hoofdstedelijke Accor Novotel waren ruim 80 vastgoedprofessionals aanwezig om te luisteren naar de sprekers Zwanet Massink, Maaike Boomsma en Arjen Ennema.

Na de presentatie, bespreking van enkele praktijkvoorbeelden en interessante vragen van de genodigden was er een aansluitende netwerkborrel om ervaringen met deze procedures te delen.