Specialisatie & cliënten

Expertise & cliënten

Onze expertise is het vastgoedrecht, met een nadruk op het huurrecht, en het vastgoed gerelateerde overheidsrecht. Wij kunnen u adviseren (en namens u procederen) onder meer over zaken rond (ver)huur, (ver)koop, bemiddeling, projectontwikkeling, bouw, erfpacht,  herstructurering/renovatie en de regelgeving rond de volkshuisvesting. Onze cliënten lopen uiteen van institutionele en particuliere beleggers tot woningcorporaties, projectontwikkelaars en (verhuur)makelaars. Ook treden wij op voor huurders. Door de belangen aan beide kanten van het spectrum te behartigen, blijven we scherp en kunnen we ook ú beter helpen.

Hebben we in een zaak behoefte aan expertise op een ander rechtsgebied? Dan beschikken we over een netwerk van gespecialiseerde advocaten(kantoren) en fiscalisten om een beroep op te doen of om cliënten naar door te verwijzen.

Toewijding & kennis

Wij werken vanuit toewijding en gedrevenheid. Bij elke zaak verdiepen we ons in de belangen en bedrijfsvoering van de cliënt en stemmen de behandeling van een zaak daarop af. Onze advocaten beschikken over een diepgaande kennis van alle aspecten van het vastgoedrecht. Daarnaast ontwikkelen we ons ook buiten de advocatuur. Bijvoorbeeld als (hoofd)redacteur en auteur van gezaghebbende tijdschriften en (losbladige) standaardwerken op ons vakgebied, als docent voor universiteiten en vele cursusinstituten, als wetgevingsadviseur in de Adviescommissie Huurrecht van de Orde van Advocaten, als adviseur bij second opinions. Hierdoor verruimen we onze blik. En kunnen we in de zaken die we behandelen rekening houden met een breed scala van aspecten. [Zie ook: Nieuws & Kennis]

Samenwerking & resultaat

In de samenwerking met u proberen we steeds uw verwachtingen te overtreffen. Dat doen we door innovatieve juridische diensten te ontwikkelen. Door onze zeer ruime kennis en expertise creatief in te zetten. Door voortdurend oog te hebben voor de specifieke belangen, de interne werkprocessen en de context van onze opdrachtgevers. En door resultaatgericht te werken, waarbij we streven naar oplossingen waarmee u echt vooruit kunt. Oplossingen die een stevig fundament vormen voor uw strategie en toekomstige succes.

Testimonial