Signaleringen

Prejudiciële vragen verhuiskostenvergoeding

Uit de vakliteratuur blijkt dat er onduidelijkheid bestaat over het antwoord op de vraag wanneer er sprake is van een verhuizing bij renovatie van een woning. In een eerdere bijdrage schreven wij over het voornemen van het hof Arnhem Leeuwarden om (prejudiciële) vragen over de verhuiskostenvergoeding te stellen aan de Hoge Raad. Het Hof Arnhem Leeuwarden heeft in haar arrest van 7 september 2021 zes prejudiciële vragen over de verhuiskostenvergoeding gesteld aan de Hoge Raad.

Het is afwachten hoe de Hoge Raad de vragen zal beantwoorden. Wij houden u uiteraard op de hoogte.

___________________________________________________________________________

Onze vermelding in PropertyNL

Hielkema & co staat genoemd in de PropertyNL Top-55 Vastgoedjuristen 2021. Een mooie erkenning! Onze vastgoedexperts hebben van origine een focus op het huurrecht, maar de werkzaamheden binnen koop/verkoop van vastgoed, projectontwikkeling en overheidsrecht breiden steeds verder uit.

___________________________________________________________________________

Cursussen verzorgd door Hielkema & co

Hielkema & co heeft dit jaar de basiscursus en verdiepingscursus huurrecht verzorgd voor SDU. De cursussen vonden plaats in het Van der Valk hotel in Breukelen.

Tevens heeft Hielkema & co dit jaar gedoceerd voor de Academie voor de Rechtspraktijk, te weten diverse onderdelen Basisopleiding Huurrecht.