Even voorstellen: Zwanet Massink

In april 2022 heeft Zwanet Massink het advocatenteam van Hielkema & co versterkt. Wij stellen haar graag aan u voor!

Waar heb je hiervoor gewerkt?

Ik ben mijn carrière gestart als advocaat in de vastgoedpraktijk van een middelgroot kantoor in Amsterdam. Vervolgens ben ik vijf jaar als legal counsel werkzaam geweest bij internationale beleggers in winkel- en kantoorruimte. Sinds het begin van mijn loopbaan ben ik werkzaam in het vastgoed en het huurrecht loopt als een rode draad door mijn carrière. Ik voel mij erg thuis in dit dynamische vakgebied.

Wat trekt je aan in de advocatuur?

De juridische diepgang en de mogelijkheid om mij nog verder te specialiseren. Verder vind ik het een mooie uitdaging om samen met onze cliënten het beste resultaat te bereiken. Door mijn werkervaring bij internationale vastgoedbeleggers weet ik wat er speelt bij onze cliënten en kan ik op commercieel en strategisch vlak nog beter meedenken.

Waarom koos je voor Hielkema & co?

Vanwege de kwaliteit en de mensen. Ik heb mijn nieuwe collega’s al een paar keer gezien en kijk er erg naar uit om met hen samen te werken aan mooie zaken. Het kantoor biedt volop mogelijkheden voor verdere specialisatie in het vastgoedrecht en heeft een duidelijke missie en toekomstvisie.